Aktivizam i mladi

Kup Srbije: Radnik protiv LozniceSurdulički Radnik u osmini finala Kupa Srbije dočekuje ekipu prvoligaša Loznice, sa hipotekom poraza u poslednjem prvenstvenom kolu od Radničkog u Nišu.

Surduličani dočekuju Loznicu u strahu od teškog terena i vremenskih uslova i pod još uvek svežim utiskom doživljenog neugodnog poraza u Nišu.Trener surduličkog superligaša Dušan Đorđević napominje da se cilj njegovog tima ne menja kada se radi o Kupu Srbije, a to je prolaz u četvrtfinale.

Očekujem da odigramo dobro i prođemo u četvrtfinale, ali znamo da nas očekuje teška i zahtevna utakmica, pre svega, zbog teškog terena i loših vremenskih uslova. Kup nam je važan, ali ne smemo da ugrozimo igrače koji su povređeni i da ostanemo bez njih na kraju jeseni, jasan je Đorđević.Strage Radnika za sastav ekipe protiv Loznice neće moći da računa na Stojanovića, Hodžića i Vesića, pa će Surduličani početi meč u sledećoj postavi: Ranđelović – Jokić Radmanovac Simonović Oreščanin – Petrović Medić – Bogdanovski Subotić Spasić – Milovanović.

Utakmica između radnika i Loznice igra se u sredu prvog decembra na Gradskom stadionu u Surdulici u 13 sati.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar