Kup FS RIS: Dubočica presušila Pčinju

Eko Taxi Vranje

Fudbaleri Dubočice pobedili su četvrtfinalu Kupa Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije (FS RIS) u Leskovcu Pčinju iz Trgovišta rezultatom 4:1, poluvreme 2:0.

Leskovački srpskoligaš je bio bolji od srpskoligaša iz Trgovišta i zasluženo se plasirao u polufinale Kupa FS RIS.Strelci za Dubočicu bili su Ljubenović u 12, Savić u 29. i 47. minutu i Đorđević u 56, a počasni gol za Pčinju postigao je Ilić u 68. minutu.

Fudbaleri Pčinje uprkos porazu u Leskovcu nisu ostavili loš utisak, ali je ekipa Dubočice pokazala da je spremnija i na fizičkom i taktičko-tehničkom planu, pa pred timom iz Trgovišta predstoji obaveza da se još bolje pripreme i uigraju za novu prvenstvenu sezonu u Srpskoj ligi «Istok».

Pčinja nema još puno vremena za uigravanje prvog tima, jer je konferencija klubova Srpske lige «Istok» pre dva dana donela odluku da novi šampionat startuje 13. avgusta.

Tom prilikom obavljen je i žreb za sezonu 2022/23, pa će Pčinja u Trgovištu u prvom kolu dočekati ekipu Brzog Broda iz Niša.  • Ostavi komentar