Kumarevo: Ni pešice do crkve i grobljaMeštani sela Kumareva u Gradskoj opštini Vranjska Banja zbog katastrofalnog stanja puta od glavne seoske ulice do crkve i groblja onemogućeni su da ne samo kolima, već i peške, odu do pomenutih mesta.

Izvor portala navodi «da je put toliko u lošem stanju, da do groblja Kumarevčani mogu jedino helikopterom»!Jake kiše učinile su svoje na ovom našem putu do groblja i crkve, ali je i loše održavanje upropastilo ovaj put kojim generacije Kumarevčana odlaze u crkvu ili na groblje svojih predaka, stanje je najgore u istoriji ovog sela – žali se izvor InfoVranjskih.

Deo kolvoza odnela je voda u vreme jakih kiša, a deo je zarastao u šiblje i žbunje, pa ni koza ne može da se provuče, jadikuju Kumarevčani.Sa lica mesta FOTO Info Vranjske

Žalili smo se predsedniku banjske opštine, gradskoj vlasti u Vranju, svi obećavaju, ali put niko ne popravlja, i dalje je u katastrofalnom stanju. A svi dobro znamo ko treba da brine o kategorisanim i nekategorisanim putevima na seoskim atarima – nezadovoljni su stanovnici ovog sela.

Sa lica mesta FOTO Info Vranjske

Kumarevčani na kraju ipak ne gube nadu da će ih vlast razumeti.

Samo izbori mogu da nam pomognu. Dvadesetak dana pre glasanja eto mehanizacije na putu za crkvu, to celog života gledamo – kažu fatalistički raspoloženi meštani Kumareva.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Па 04/08/2021

    Ostavi komentar