Kriva FEJA danas bez struje: Krivofejci NEGODUJUCelokupno područje Krive Feje, sela na teritoriji Grada Vranja na obroncima Besne Kobile, ostaće u subotu 24. septembra bez napajanja električnom energijom, saopštila je vranjska Elekrtodistribucija.

Do isključenja struje Krivoj Feji doći će zbog radova na elektroenergetskim objektima, obrazložila je ovdašnja Elektrodistribucija.Kriva Feja će biti bez struje od osam do 16 sati.

U ovom planinskom selu razbijenog tipa na nadmorskoj visini od 1.310 metara živi blizu 900 stanovnika u nešto manje od 300 domaćinstava.Krivofejci negoduju zbog nestanka struje u subotu sa posebnim akcentom na poređenje sa drugim delovima teritorije Grada Vranja.

Nama u Krivoj Feji se uvek zalomi da smo bez struje u subotu ili nedelju, u Vranju, Vranjskoj Banji, moravskim selima isključenja struje su od dva do tri sata tokom dana, a kod nas osam sati, uvek mnogo više od drugih, nezadovoljan je u izjavi za portal InfoVranjske.rs Dušan Spasić, nekadašnji rudar.

Spasić naročito pamti jun 2019. godine kada je Kriva Feja ostala bez struje iz istih razloga kao i u subotu 24. septembra.

«Bila je nedelja, a mi u Krivoj Feji struju nismo imali od osam do 20 sati, bio je to crn i depresivan dan za nas Krivofejce», ističe Spasić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar