KRILA Sovjetov NADLETELA Radnik

Eko Taxi Vranje

Ruski premijerligaš Krila Sovjetov u prvom meču na pripremama u Antaliji pobedio je surdulički Radnik sa 2:0, poluvreme 1:0.

Ivanjicev je zatresao mrežu Surduličana već u trećem minutu, a konačan rezultat postavio je Zinkovski golom u 67. minutu.Rusi iz Samare bili su opasniji i konkretniji od Surduličana, imali su panse da postignu još koji gol, ali su golmani Radnika, Ostojić u prvom i Ranđelović u drugom poluvremenu, bili na visini zadatka.

Radnik je imao nekoliko izglednih prilika, posebno u prvom poluvremenu, ali ih nije iskoristio, jer se golmani Krila Sovjetov Frolov i Timčenko bili nesavladivi na golu ruskog premijerligaša.

Trener Radnika Dušan Đorđević na meču sa Rusima u Antaliji isprobao je 22 fudbalera, i bez obzira na «teške noge» posle desetodnevnih treninga u Surdulici, može da bude zadovoljan igrom svojih izabranika protiv veoma dobre ekipe Krila Sovjetov.

Drugi kontrolni meč na pripremama u jednom od najpoznatijih turskih letovališta Antaliji Surduličani će igrati u četvrtak 27. januara protiv Termalike iz Poljske.

S. Kostić  • Ostavi komentar