Kovid pozitivni OPLJAČKALI dementnu staricu i NAPALI JE NOŽEMPoliciji iz Surdulice u četvrtak je prijavljeno iz Hitne pomoći u ovom mestu  da je zbrinuta starica S.R. (77) iz sela Ćurkovica, koja se javila zbog posekotina na ruci, a medicinski radnici su posumnjali da je žena zadobila povrede nožem.

Policija je ženu saslušala, ali su njene reči bile nesigurne, više puta je menjala izjavu, iako je prvobitno ispričala policiji da ju je u noći između 6. i 7. oktobra u kasnim večernjim satima u njenoj kući napao njen bratanac iz Beograda i još jedna osoba i da su joj uzeli novac.Nije mogla jasno da kaže o kojoj sumi je reč.

Tužilaštvo u Vladičinom Hanu se slučaj ispita i proveri.Ćurkovica, ilustracija google maps

Policija je identifikovala bratanca, ali sa njim nije uradjen razgovor jer je kovid pozitivan i nalazi se u kućnoj izolaciji.

Operativnim radom utvrđeno je da je on poslednji put boravio u Surdulici 4. i 5. oktobra.

Što se tiče druge osobe, takođe je identifikovana, ali je i ona kovid pozitivna.

Policija je organizovala prepoznavanja i tom prilikom je starica prepoznala drugu osobu, za koju tvrdi da je bio u njenoj kući i posekao je po ruci.

Tužilac Dragan Nikolić naložio je da se dostavi detaljan izveštaj, nakon čega će se on izjasniti o preduzimanju drugih mera, jer se radi o dementnoj osobi od koje je teško dobiti tačnu i neophodnu informaciju.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar