Koordinaciono telo za Bujanovac, Preševo i Medveđu: Od Čovića do MitrovićaPrvi predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu bio je Nebojša Čović. Dok posao prvog čoveka danas obavlja Nenad Mitrović, naprednjak iz Bujanovca.

Čović je posao predsednik koordinacionog tela obavljao od 2000. do 2005. godine, a na njegovo mesto došao je Rasim Ljajić.Ljajić je ovaj posao obavljao sve do avgusta 2008. godine. Umesto Rasima Ljajića, na mesto prvog čoveka stigoa je Milan Marković, ministar u tadašnjoj Vladi Srbije.

Nakon Markovića, na mest šefa Koordionacionog tela dolazi čovek sa juga Srbije, Profesor doktor Zoran Stanković.Nakon Stankovića, mesto predsednika ovog tela zauzima Aleksandar Martinović, kao član Srpske napredne stranke.

Poslednji predsednik ovog tela je Nenad Mitrović, dugogodišnji narodni poslanik iz Bujanovca, i član Srpske napredne stranke.

Podsećamo, Služba Koordinacionog tela je izvršni organ sa sedištem u Beogradu i kancelarijama u Bujanovcu i Preševu. Uloga Službe je da realizuje politiku Predsedništva Koordinacionog tela i Vlade Republike Srbije u cilju političkog, društvenog i ekonomskog razvoja i kvalitetnijeg života građana Preševa, Bujanovca i Medveđe. Direktor Službe Koordinacionog tela je Nenad Mitrović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. TAKO JE, KAKO JE 13/05/2024
    2. Ha ha ha 13/05/2024

    Ostavi komentar