Komentari povodom NASILJA na GINEKOLOGIJI objasnili sve: Žene poručile – Najsrećniji dan u VAŠEM životu pretvore u HORORJavnost, povodom akušersko nasilja nad trudnicom Jović, se ne smiruje. U Vranju je povodom ovog slučaja zakazan i protest u subotu od 11:55, a mnogo žene osnažile su se da javno govore o svojim iskustvima.

Na vest portala InfoVranjske.rs – „Snežana JOVIĆ za NOVOSTI: DOŽIVELA sam AGONIJU na POROĐAJU – SLUČAJ sam prijavila POLICIJI“, reagovalo je mnogo žena, a neke od komentara prenosimo u celosti.Podsećamo, Snežana Jović je za portal Novosti izjavila da je doživela pravu Agoniju na porađaju i da je ce slučaj prijavila policiji.

Najpre iz Zdravstvenog centra nije bilo nikakvog odgovara, ali su se oglasili u toku ponedeljka, i objasnili da će interna unutrašnja kontrola ispitati stvar.KOMENTARI

Kad odes na porodjaj isto ko da si otiso u kasapnicu vredjanje i vikanje skakanje po stomaku samaranje to je ritual – jedan je od komentara.

Iživljavaju se nad ženama, dernjaju misle da sve znaju pokusavaju na silu i kad vreme nije, nemaju pristup. Upropasćavaju i decu i porodilje! Tarifa svakako bitna. Žalosno i samo Bog u pomoć, kaže jedan od korisnica ovih društvenih mreža.

ZATO TREBA DA OTAC PRISUSTVUJE PORODJAJU ILI NEKO DRUGI IZ PORODICE DA SE NE BI DESAVALE OVAKVE STVARII! MI ZENE NISMO STOKE PA DA NAS TAKO TRETIRAJU I IZIVLJAVAJU SE NEGO SMO DOSLE DA SE PORODIMO NAJSRECNIJI DAN U NASEM ZIVOTU PRETVORI SE U HOROR, LICNO NISAM IMALA LOSE ISKUSTVO SA PORODJAJEM DOKTOR D.V. MI JE VODIO CELU TRUDNOCU, ZAHTEVALA SAM DA ME ON PORODI I ZADOVOLJNA SAM SA NJIM, A OVO JE STRASNO STA SVE ZENE PREZIVLJAVAJU, napisala je jedna od žena.

Tako je svuda ,taj skok i taj bol osećam i dan danas ,ali puste pare ,sve im je malo ,ako ne ispostujes tarifu onda si u problemu, napisala je još jedna korisnica ove društvene mreže.

To je velika sramota šta se radi na ginekologiji treba da se pitaju za svoju decu, poručila je korisnica ove društvene mreže.

S druge strane bilo je i korisnika ove društvene mreže koji su pokašali da objasne da lekari nisu Bogovi, već su tu da pomognu pacijentima.

Na žalost,nije sve lepo i lako u ginekologiji i nema svaka prica srecan kraj!Ružno je sto lekare gledate kao monstrume!Oni su tu da vam pomognu,ali nisu Bogovi, stoji u jednom komentaru.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Gospodin Srbin 23/01/2024
    2. No name 24/01/2024

    Ostavi komentar