Dogodiće se na današnji dan

Eko Taxi Vranje

19. 04. 2021. Zoran Antić, predsednik GrO NSPS (Napredne socijalističke partije Srbije) najavio da sledeće nedelje NSPS sasvim sigurno ulazi u lokalnu vlast.

 19. 04. 2021. Igor Andonov, predsednik GG  „Aleksandrovačko jezero – biser turizma na jugu Srbije“, najavio je ostavku na mesto predsednika GG  „Aleksandrovačko jezero – biser turizma na jugu Srbije“ ukoliko NSPS uđe u gradsku vlast.

 

19. 04. 2019. Slaviša Bulatović, narodni poslanik,  po prvi put se kratkim ali biranim rečima obratio sa govornice Narodne skupštine: „Predsedavajući, poštovane koleginice i kolege, hvala“, rekao je Bulatović što je propraćeno burnim aplauzom.

 

19. 04. 2018. Perica, ne Saša, Janković, potpredsednik GrO DS:

„Jamislimdaovavlastvodigradupropastidokdemokratskesnageponovozajednosasoscijalistimanepruzmurukovođenje“, rekao je Perica, ne Saša, Janković.

 

19. 04. 2024. Novica Tončev će na sledećoj sednici Glavnog odbora biti izabran za potpresednika partije, izjavio je Ivica Dačić, predsednik NSPS (Napredne socijalističke stranke Srbije).

 

19. 04. 2023. „Podmetanja i gnusne laži su da mi stalno igramo iz 2 u 1. Ja sam i postao poznat po tome da sve ekipe koje sam trenirao, mislim Dinamo, svu svoju snagu pokazuje tek u drugom poluvremenu“, rekao je Dragan Antić Recko, predsednik, trener, centarfor i golman FK Dinamo.

 

19. 04. 2021. Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković ništa nije izjavio ali se zato osmehnuo. Nekoliko puta.

 

19. 04. 2034. Ovgodišnji laureat, po 17 put, tradicionalne književne nagrade „Borisav Stanković“ Miroslav Cera Mihailović izjavio je da mu nagrade nikada nisu mnogo značile, pa ni ovih prethodnih 16, ali da ova ima posebnu draž jer je prima iz ruku i srca, kako je rekao, „heroine srpske književnosti Sunčice Denić Mihailović“.

 

19. 04. 2020. Za novog upravnika Pozorišta „Bora Stanković“ postavljen je Boban Banković, poznati teatralog.

 

19. 04. 2034. „Danas, ponosan i puna srca, mogu da vam saopštim  da proslavljamo 40 dana od kad u vranjskoj bolinici nijedan bolesnik nije preminuo ni prirodnom, ni nasilnom smrću“, rekao je dr Dragan Veličković, vd direktor ZC, dodavši da ovakvim uspehom malo koja zdravstvena ustanova u Srbiji može da se pohvali.

 

19. 04. 2026. Gradimir Jovanović, predsednik Napredne partije ujedinjenih penzionera Srbije (NPUPS), izjavio je da su svi članovi ove stranke obavili i ovog meseca svoju iskazali patriotsku svest i, bez izuzetaka, uredno primili penzije.

 

19. 04. 2042. Episkop vranjski Pahomije,svečano je otvorio vrtić „Dr Vojislav Koštunica“, u čast našeg poznatog teologa . Ova dečja ustanova je jedinstvena u Srbiji, rekao je preosvećeni, jer je namenjena isključivo dečacima, uzrasta od 16 do 18 godina, koji će u tom najosetljivijem periodu biti pod budnom paskom crkve, istakao je vladika Pahomije.

 

 

   • Ostavi komentar