Mangupi iz Telekoma i EPS-a

Eko Taxi Vranje

Teško građanima svake zemlje na planeti koja ima državne sisteme kao što su „Telekom“ i „Elektrodistibucija“ u Srbiji.

Njih država niti hoće, a izgleda i ne sme da uvede u red.Biće da građane Srbije od ove hajdučije mogu da zaštite samo Saša Janković ili njihovi budući vlasnici, ukoliko država Srbija uopšte misli da ih privatizuje.

Teško da u Srbiji postoji punoletan građanin koji ne bi stavio svoj potpis iza ovih rečenica jer je svaki Srbin, makar jedanput, bio žrtva mangupskog ponašanja zaposlenih u ova dva sistema.

Primer koji sledi, samo je jedan je u moru sličnih.

Prošlog četvrtka, u večernjim satima, ova državna hajdučija uskratila je pravo  građenima jednog dela Grada Vranja da za svoje pare, sa svojim porodicama, na miru i bez stresa gledaju utakmicu Poljska – Portugal sa EP UFrancuskoj.

Kako?

PRVO, „Telekom“ je, na tom delu teritorije svoju baznu stanicu za internet uradio fušerski: umesto da je osposobe sa sopstvenim izvorom energije, oni su je neprofesionalno priključili na električnu mrežu.

DRUGO, na ovaj skandal brata „Telekoma“ nadovezuje se bratanica „Elktrodictribucija“. Njenom moćnom sistemu i tehnologiji veliku opasnost predstavlja svako kuče koje iznenada popiški banderu ili se neki oblak malo nakašlje.

Takav scenario se odigrao tog dana: zbog kvara na električnoj mreži izostalo je napajanje bazne stanice, pa su građani tog dela Grada bili uskraćeni za telefonske veze, internet i TV program.

Prekid je trajao neprekidno dvanaest časova.

Elem, ima li „leka“ ovakvom ponašanju?

Mora ga imati, osim ako danas ne živimo u 48-oj ili ako građani postoje zbog države, a ne obratno.

Poznato nam je: za građanina koji, bez obzira na razloge, nije platio struju, sledi isključenje!

Za bilo kakav račun „Telekomu“ koji građanin nije izmirio, bez obzira na razlog, takođe sledi isključenje.

Eto, tu je lek: doneti zakon da se građaninu umanji račun za svaki minut nestanka struje i za svaki minut proveden bez interneta, telefonskog ili TV signala.

Pa, kome se dosadi.

A, dok se ne dogodi takav zakon, tu je Saša Janković.

On bi mogao i morao da nas zaštiti tako što će, za svaki prijavjen slučaj, brata i bratanicu naterati da (sa kamatom) obeštete nas građane.  • Ostavi komentar