Komemorativni skup povodom smrti Zorana Velinovića danas u PozorištuGrad Vranje oglasio je povodom smrti Zorana Velinovića Fabusa. Saopštenje lokalne vlast prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Zoran Velinović, v.d. direktora vranjskog JKP ,,Parking servis“, preminuo je iznenada u utorak 7. maja, u 48. godini u Vranju. Rođen je 17. decembra 1976. godine u Vranju.Nakon završene srednje Ekonomske škole, diplomirao je na Višoj ekonomskoj školi u Leskovcu i na Fakultetu za menadžment na Univerzitetu primenjenih studija Megatrend. Master studije završio je na Fakultetu poslovne ekonomije u Sremskoj Kamenici i na Ekonomskom fakultetu u Subotici.

Radio je kao profesor u srednjoj Ekonomskoj školi u Vranju od 2001. do 2004. godine. Obavljao je funkciju direktora JP ,,Besna Kobila“ u Vranju tokom 2010. i 2011. godine, a nakon toga 2011. i 2012. godine bio je koordinator za srednje obrazovanje u Koordinacionom telu Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.Od 2011. godine do nedavno radio je na Ekonomskom fakultetu u Subotici, kao koordinator odeljenja u Bujanovcu. Nakon lokalnih izbora 2016. bio je jedno vreme pomoćnik gradonačelnika Vranja, zadužen za ekonomski razvoj, rad i zapošljavanje. Z

a v.d. direktora Parking servisa u Vranju imenovan je u februaru ove godine. Iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke.

Komemorativni skup će biti održan danas u 12 sati u Pozorištu ,,Bora Stanković“. Zoran Velinović će biti sahranjen sutra, u četvrtak, 9. maja, na groblju u Vranjskoj Banji.

Vreme sahrane će biti naknadno saopšteno.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar