Koliko traje GRAĐEVINSKA sezona u Vranju: SPORTSKI centar u fazi RASKOPAVANJAJavno preduzeće Novi dom u Vranju započelo je izgradnju toplovoda kroz sportski centar koji je skoro ceo zbog toga raskopan.

Iskopan je dubok „kanal“, a zemlja bačena sa strane je zatrpala zelenilo i klupe. Beton i površina oko šahte su oštećeni, dok je klizavo zbog rasutog peska. Kanal je neobezbeđen, u mraku se ne vidi, pa ne pomaže ni crvena traka na zemlji.Biciklista koji izlazi sa „Sportskog“ napominje da mnogo dece vraćajući se iz škole prolazi kroz ovu lokaciju.

Ljudi se sapliću o razvaljen beton i rupe u njemu. Smešno je čak i mlađoj deci koja ulaze i skrivaju se u ovaj krater, penju po brdašcima od zemlje, a njih nije malo. Šalu na stranu, neko može da noću upadne u rupu, kaže sagovornik.Pre nedelju dana je najavljeno ubrzanje radova, ali slika je nedelju dana ista.

Podsećamo, 6. oktobra zakazana je utakmica reprezentacije Srbije i Ukrajine u futsalu koja će se igrati u velikoj sali Sportske hale u Vranju.

V. ILIĆ

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Vranjezguz 05/10/2023
    2. Arsicpek 05/10/2023
    3. Klečka 18/10/2023

    Ostavi komentar