KMF želi dobar pazar u derbijuKlub malog fudbala Vranje u šestom kolu Prve futsal lige očekuje derbi meč sa Novim Pazarom kod kuće, Vranjanci su na drugoj poziciji na tabeli sa 12 bodova, koliko imaju i Novopazarci na trećem mestu.

KMF Vranje je spreman za susret sa starim rivalom i «dužnikom», svi igrači su na raspolaganju treneru Goranu Joviću, ali u klubu vlada uzdržanost, jer su Pazarci uvek bili težak i neugodan rival.Samo maksimalno zalaganje i borbenost mogu garantovati povoljan rezultat, jer nema šale sa Novim Pazarom – oprezan je trener Jović.

Jović levo FOTO promo

U klubu ne skrivaju zadovoljstvo što će Vranjanci još jedan meč odigrati u Sportskoj hali u svom gradu.Sve je drugačije kada igramo u Vranju, tu je naša brojna i verna publika koja će nam protiv Pazaraca predstavljati šestog igrača na terenu – smatra trener Jović.

KMF Vranje će na susretu sa Novim Pazarom moći da računa na sledeće igrače: Milenković, Dodić, Stojanović, Jovanović, Aleksić, Trajković, Janjić, Tasić, Nikolić.

Utakmica između KMF Vranje i Novog Pazara na programu je u petak 12. novembra u velikoj dvorani Sportske hale i počinje u 19 sati.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar