Kiša u Vranju: POPLAVLJENE KUĆE u Vojvode Mišića



Velika količina kiše koja je prošlog vikenda padala u Vranju gotovo bez prekida, osim prekida u vodosnabdevanju u nekoliko ulica u Gornjoj čaršiji i naselju Rudina, poplavila je u nedelju 20. novembra više kuća u ulici Vojvode Mišića, gde su podrumi i prizemni delovi bili pod vodom.

Ljudi su uzalud ispumpavali vodu iz podruma i prizemlja, jer je naknadnu štetu načinila havarija na mreži atmosferske kanalizacije koja je uzrokovala poplavu navedenih prostorija ne samo u ulici Vojvode Mišića, već i u ulicama koje se odvajaju od nje.



Vlasnici poplavljenih kuća kažu da su zvali vranjski „Vodovod“, a odatle su im, po njihovim rečima, odgovorili „da mogu da intervenišu kada prestane da pada kiša“.

Vlasnici poplavljenih kuća u Vojvode Mišića i okolnim ulicama pretrpeli su veliku štetu, jer je voda načinila haos osim u podrumskim i u prizemnim prostorijama, gde je upropašćen nameštaj, a i kupatila nisu bila pošteđena.

Dan pre nedeljne katastrofe u ulici Vojvode Mišića, zbog „kvara na vodovodnoj mreži“ prekinuto je vodosnabdevanje stanovnika više ulica u gornjem delu Vranja, Kajmakčalanske, Pržarske i naselja Rudina.

Na kraju, portalu InfoVranjske.rs javljali su se građani Vranja iz više ulica i u donjem delu grada čije su podrumske i prizemne prostorije pod vodom.

S. Kostić



  1. Sanela 21/11/2022
  2. Gradjanin 21/11/2022
  3. Dosta je bilo 21/11/2022
  4. Kaca 21/11/2022
  5. Komšija 21/11/2022
  6. Da 21/11/2022

  Ostavi komentar