Karijera u Moni – saznajte kako izgleda biti deo Mona timaMONA je najveća domaća modna kuća koja uspešno posluje već preko 30 godina – sinonim je za kvalitet, sofisticiranost i modernan dizajn.
Od malog porodičnog biznisa, prerasla je u brend koji pretenduje da postane svetski prepoznatljiv.

Monu danas čini preko 850 zaposlenih u 5 zemalja, zbog čije ekspertize i preduzimljivosti sistem nastavlja da raste i razvija se.MONA tim je šarolik – čine ga ljudi različiti po mnogo čemu, ali je jedno svima zajedničko – svoje znanje, iskustvo i ideje ne čuvaju samo za sebe.

Svesni smo da retko koja kompanija danas može da se pohvali lojalnošću kakvu naši zaposleni pokazuju. Zato smo u momentu velike krize usled pandemije virusa Korona trud i resurse usmerili ka održanju čitavog tima. Srećni smo što smo istrajali i uspeli u nameri da našim zaposlenima uzvratimo lojalnošću i obezbedimo da niko ne ostane bez posla u jednom od najtežih perioda u poslovanju.Ponosimo se time što među nama ima kolega i koleginica koji ove godine proslavljaju svoju desetu, dvadesetu i čak tridesetu godinu rada u kompaniji. Čast nam je što su deo tima svih ovih godina i želimo da to znaju – zato naši zaposleni dobijaju dodatne dane godišnjeg odmora na osnovu godina rada u kompaniji i vredne jubilarne nagrade.

Kao porodična kompanija, znamo koliko uklapanje poslovnih obaveza i brige o porodici zna da bude izazovno. Zato su naši zaposleni čija deca kreću u prvi razred slobodni 1. septembra, kako bi bili uz svoje najmilije, kolege i koleginice koje su samohrani roditelji imaju dodatne dane godišnjeg odmora, a za novogodišnje praznike uživamo u tome da obradujemo najmlađe paketićima.

Cenimo odgovornost s kojom naše kolege pristupaju svom poslu, ali nam je važno da odgovornost prema sebi i sopstvenom zdravlju ne izostane – zato je svim zaposlenima obezbeđeno privatno zdravstveno osiguranje.

Zaposleni su nosioci kompanije i zato se kompanija trudi da onima koji je čine uzvrati poverenjem, kontinuirano unapređuje uslove rada i bude im oslonac i podrška.

Ako želite da saznate više o tome kako je biti deo MONA tima, pozivamo Vas da na sajtu kompanije pročitate lične priče zaposlenih i upoznate naše kolege i koleginice.

MONA širi svoje kapacitete i otvara novi proizvodni pogon u Vranju (Industrijska zona Bunuševac) i u potrazi je za novim kolegama i koleginicama u proizvodnji kožne galanterije i kožne i tekstilne konfekcije“

Ukoliko ste zainteresovani, za rad u kompaniji se možete prijaviti na sledeće načine:

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar