Karađorđeva KAO FONTANA: VODA prkosi vrućinama

Eko Taxi Vranje

Karađorđeva ulica u Vranju prkosi letnjim vrućinama i gotovo istorijskoj suši „izvorom“ na pedesetak metara udaljenosti od raskrsnice ove sa ulicom Stefana Prvovenčanog, uverile su se InfoVranjske.rs na licu mesta, a po pozivu stanovnika ove centralne gradske ulice.

Lokacija izvora je kod parfimerije „Medea“, odatle se voda sliva niz Karađorđevu do raskrsnice sa ulicom Vule Antića, gde „ponire“ u nepoznatom pravcu.Na svom stotinak metara dugom toku „izvorska“ voda natapa „zemljane oaze“, ostatke nedovršene rekonstrukcije, stvarajući male akumulacije sa okolnim blatom.

Ubeđen sam da je izvođač radova na rekonstrukciji ove ulice nešto „kiksnuo“ na vodovodnoj mreži, pa voda probija na ulicu, jeste da ima malo blata, ali bar jednim delom gasi prašinu od koje nema života u Karađorđevoj ulici“, komentariše ulični trgovac voćem i povrćem, stalno prisutan u ovoj ulici.

Na kraju napominjemo da se trenutno u Karađorđevoj ulici ne izvode radovi na okončanju rekonstrukcije podzemnih instalacija, sa „zemljanih oaza“ koje ne natapa „izvor“ podiže se prašina, ali još uvek nije poznato kada će početi asfaltiranje raskopanih delova kolovoza.    1. Sve se vidi Naprednjak 18/08/2022
    2. Zoran 18/08/2022
    3. Мире 18/08/2022
    4. Gradski 18/08/2022

    Ostavi komentar