Kamp za mlade iz Pčinjskog okruga u KNJAŽEVCU

Eko Taxi Vranje

U četvrtak, 25. avgusta od 11 do 13 časova, Kamp za mlade u Knjaževcu otvara svoja vrata predstavnicima medija. Kamp se održava u okviru serije letnjih kampova za mlade iz ruralnih sredina pod nazivom „Young čejndžeri vol. 3“.

Učesnici kampa su mladi ljudi iz Pčinjskog i Jablaničkog okruga.Cilj kampa je da motiviše mlade ljude da se uključe u proces kreiranja boljih lokalnih zajednica. Za najbolje ideje, predvidjena su i novčana sredstva.

Kamp se odvija pod pokroviteljstvom projekta „Perspektiva za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji“ koji za cilj ima unapredjivanje pološaja mladih iz Srbije, koji sporvodi GIZ, u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.

Za predstavnike medija je organizovan PR punkt u hotelu „Mali Predah“ u Knjaževcu, na kojem mogu dobiti dodatne inofrmacije o kampovima, ali i o samom projektu. Za izjave su im, u ovom periodu, na raspolaganju predstavnici  i organziatori projekta, ali i sami učesnici kampa.

Osim ovog, do kraja septembra predvidjena su još dva kampa za mlade iz Braničevskog, Podunavskog i Zapadnobačkog okruga.

Anđa S.  • Ostavi komentar