KAD STRANKA RADI: Gonzi DVA PUTA PREKIDA letovanjeSlobodan Milenković Gonzi, gradonačelnik Vranja, baš nema sreće sa ovogodišnjim letovanjem u Grčkoj, jer je zbog «viših» SNS interesa u dva navrata morao da prekida odmor i vraća se u Vranje.

Gonzi je prvi put morao da prekida letovanje i da «zapuca» iz Grčke put Niša polovinom jula, kada je predsednik Srbije i lider SNS držao predizborni miting u hali «Čair» u najvećem gradskom centru jugoistočne Srbije.Gonzi je tada zbog lidera stranke morao da u oba pravca, Grčka – Niš i obratno, prevali više od hiljadu kilometara, jer se nije smelo desiti da bude odsutan sa tog «istorijskog» naprednjačkog skupa.

Gradonačelnik se ipak zadovoljan i bezbrižan vratio u Grčku iz Niša, nastavio da se brčka na plažama, kada ga je njegova stranka opet iznenadila, zakazavši boravak u Vranju potpredsednice Vlade i ministarke energetike i rudarstva Zorane Mihajlović u Vranju.Hteo ne hteo, Gonzi je ponovo morao na put, doduše i ako je za nekakvu utehu, nešto kraći, za oko 200 kilometara u oba pravca, jer u petak 23. jula Zorana «drži čas» u Vranju, najpre SNS establišmentu, a zatim i građanima u Sali Načelstva Pčinjskog okruga.

Učinjenom poslu mane nema, kažu braća Crnogorci, gradonačelnik Vranja sve i da je hteo, nije mogao niti smeo da postupi drugačije, ispoštovao je i predsednika i ministarku, ali je posle svega jedno sigurno, Gonzi ovogodišnje letovanje neće tako lako zaboraviti.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Slavko 23/07/2021
  2. Емил босилеград 23/07/2021
  3. STRUJA 23/07/2021
  4. dragan 23/07/2021
  5. Djole 23/07/2021
  6. Jes 23/07/2021

  Ostavi komentar