JUBILEJ: 13 godina MRAKASrpska napredna stranka je ovog četvrtka, između ostalog (ili jedino?) saopštenjem za javnost obeležila svoj 13. rođendan.

U kratkom saopštenju lokalnog SNS-a sve, naravno, vrvi od proizvoljnosti, demagogije pa i čistih laži, tako da ove zbunjene ljude svakako vredi (ili ne?) bar pokušati vratiti u realnost.Najpre, mogu li pisci saopštenja da navedu koliko ljudi je ušlo u rukovodstvo te stranke sa džipom u sopstvenom vlasništvu, a koliko sada, posle svih rođendana, vozi džip? Nijedan!

Ali, to ništa nije spram svega što sledi.U Sopštenju se tvrdi daje SNS za 13 godina od Srbije napravio „samostalnu i ponosnu državu, koja je „ekonomski lider u regionu“.

Ilustracija FOTO Info Vranjske

Podsećanja radi, Srbija je država od 2006. godine, druga najmlađa u Evropi, odmah posle Kosova, koju je takođe stvorio SNS.

Stvorio, posle kapitluacije u Kumanovu 1999. godine, kada je Vučić bio ministar u vladi koja je to potpisala, ili možda posle njegovog potpisa u Briselu na sporazumu, ili posle hoklice u Beloj kući…

Dragi članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke, veliko breme je za nama, a još veći izazovi nam tek predstoje. Moramo ostati dosledni ideji Aleksandra Vučića i programu Srpske napredne stranke, zalažući se za međusobnu solidarnost i jedinstvo, jer samo smo onda nepobedivi na političkoj sceni Srbije – kaže se u saopštenju.  

Lepo, samo ne treba zaboraviti tog istog Vučića, ne nekog drugog, koji brani Knin, Sarajevo, Osijek, Košare…

Tamo ne samo da nema više Srba, nego ih nikada neće ni biti, ni grobova naših više nema, zahvaljujući, ajde da kažemo, pre svega onima koji su ih branili, između ostalog.

Na lokalu, SNS-a je za pet godina vlasti očistio sve, ta petoletka će u lokalnoj istoriji ostati poznata kao godine koje su u Vranju pojeli skakavci.

Uništeno je i u najmanju ruku naruženo lice grada, rastrgnute su i u prošlost bačene institucije, nema ovde više ni kulture, ni sporta, ni umetnosti ni privrede, ničega.

Ilustracija FOTO Info Vranjske

Sve javne ustanove penatrpane su legačima iz te stranke, inestitori beže glavom bez obzira, niko ništa ne radi, ulice su kao u Siriji, opljačkan je ogroman novac oko Bolnice, Pozoriišta, parka, rekonstrukcije ulice, oko svega čega su se gladni skakavci, u međuvremenu rastući ekopencijalnom brzinom, dotakli.

Kupujete školska dvorišta, stanove za vas i švalerke, zidate zgrade, šetate džipove, drogirate se javno, pojma nemate šta radite u paklu koji ste stvorili od naših života.

Možete reći da lažem, izmišljam, da sam svinja i plaćenik, ali ovo što javnost čita javnost i zna – čista je to, i skromna istina.

Stvarnost pod vašom upravom je daleko, daleko gora.

Ilustracija FOTO Info Vranjske

Čestitajući vam rođendan, čestitam i na najavi da vam „predaja nije i nikada neće biti opcija!“

Ako održite tu reč, jao Srbiji, Srbima i Vranjancima.

Ali, poznajući vas, zna se da od toga nema ništa. Kad ste vi nešto obećali a da se ostvarilo?

Ali, živela Srbija! Pa kako bilo.

SSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Papricetov 21/10/2021
  2. Ha ha ha 21/10/2021
  3. Sofija 21/10/2021
  4. Soka 21/10/2021
  5. Mirjana 21/10/2021
  6. Teodora Jovic 22/10/2021
  7. pera 22/10/2021
  8. Djilas 23/10/2021

  Ostavi komentar