JP „Vodovod“ nije nadležan za Ristovac: Obećanja TRAJALA do IZBORAVranjski „Vodovod“ se povodom problema sa vodosnabdevanjem stanovnika sela Ristovac na svom sajtu oglasio nenadležnim, a politička obećanja iz SNS-a , koja su bila nadležna pred izbore još uvek nisu urodila plodom. Verovatno u iščekivanju narednih izbora kada neće bežati od obećanja da će Ristovčani imati urednije vodosnabdevanje.

Zbog učestalih prijava nestašice vode u selu Ristovac, informišemo javnost da selo Ristovac  nije priključeno na javni vodovodni sistem kojim upravlja JP „Vodovod“, već se snabdeva vodom  iz zajedničkog seoskog vodovoda sa selom Žbevac čiji izvori vode jesu bunari iz aluvijona Krševačke reke, locirani na teritoriji sela Žbevac“, saopštio je vranjski „Vodovod“ na svom sajtu.

Ristovčani nikako da zaborave obećanja SNS pred izbore 2022. godine da će obezbediti uredno vodosnabdevanje ovog sela.

U tome se naročito isticao funkcioner u prosveti, verovatno zbog svoje funkcije, ali od svega nije bilo ništa, što bi rekao narod, od obećanja kuća ne propada, sada taj isti funkcioner potencira da je „nemoćan“, ali je bio MOĆAN kad nas je ubeđivao da glasamo za SNS na poslednjim izborima i preveo nas žedne preko vode, direktno u bezvodicu i žeđ, jadikuju Ristovčani.

Podsećamo, žitelji Ristovca već mesec dana imaju veliki problem sa vodosnabdevanjem, pa 350 stanovnika ovog sela nemaju čime ni ruke da operu zbog agonije koja se nikako ne rešava i ne nazire se njen kraj.

Za utehu meštanima Ristovca, naredne 2024. godine su izbori i to lokalni, a možda i parlamentarni, pa će umesto vode dobiti mnoštvo obećanja stranke na vlasti da će im rešiti problem vodosnabdevanja!    1. Palaleja 11/04/2023
    2. Djoska 11/04/2023
    3. Tričko 11/04/2023
    4. Janičari 11/04/2023

    Ostavi komentar