Jović: KMF Vranje želi u PLAY OFFKlub malog fudbala Vranje na kraju jesenjeg dela šampionata Prve futsal lige ima ambicije da na proleće bude uspešniji u odnosu na jesen i da zauzme jedno od mesta među prvih pet i plasira se u play of, poručio je u razgovoru za portal InfoVranjske.rs Goran Jović, trener vranjskih futsalera.

Naši planovi za prolećni deo šampionata su poznati, učinićemo sve da budemo među šest prvih ekipa i igramo u play off-u, mislim da imamo realne šanse da to realizujemo, uz nadu da ćemo na proleće biti bolji nego jesenas, kaže Jović.Vranjanci su na isteku jesenjeg dela prvenstva zauzeli šesto mesto na tabeli sa 16 bodova.

Moglo je i bolje, ali verujemo u lepe dane na proleće, a zimsku pauzu iskoristićemo da se što bolje pripremimo za nastavak prvenstvene trke za bodove, pa zato sa pripremama krećemo već devetog januara, jer se šampionat nastavlja trećeg februara naredne 2023. godine, saopštava Goran Jović.Trener vranjskih futsalera je na kraju rekao „da će se pripremama u zimskoj pauzi za dvadesetak dana priključiti i najbolji golgeter Vranjanaca Miloš Trajković, drugi strelac lige sa 14 golova, a ispred njega je jedino Marko Novaković iz Bečeja sa 17 pogodaka“.

Trajković je operisao koleno, oporavak se uspešno odvija i za dvadesetak dana naš najuspešniji golgeter priključuje se ekipi na pripremama, napomenuo je Jović.

Napominjemo, u 12. kolu Prve futsal lige trećeg februara KMF Vranje na svom parketu u Sportskoj hali igra protiv Ekonomca iz Kragujevaca, ekipe koja je na četvrtom mestu na tabeli sa 18 bodova.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar