Jović: KMF Vranje želi u PLAY OFFKlub malog fudbala Vranje ima ambicije da se nađe u play of-u u Prvoj futsal ligi Srbije i osvoji i titulu prvaka, optimista je u izjavi za portal InfoVranjske.rs Goran Jović, trener vranjskih futsalera.

Moramo bolje u odnosu na jesen, ambicije su da budemo u play of-u i zašto da ne, da se borimo i za titulu prvaka, jer smo sada jači za povratnike Milosavljevića i Janjića, a došao je u naše redove i Dimitrijević, rođeni Bujanovčanin, koji je igrao za niški tim Gvozdeni puk, kaže Jović.Iz kluba su otišli igrači iz Makedonije, Krstevski, Petrović i Todorovski.

Zahvalili smo se igračima iz Makedonije i pripreme započeli u Sportskoj hali 10. januara, momci vredno treniraju i spremaju se za start u prolećnom delu šampionata trećeg februara, kada u Vranju dočekujemo Ekonomac iz Kragujevca, navodi Jović.Kragujevčani nisu jaki kao ranije, ali Jović upozorava da imaju dobru ekipu.

To je dobar tim i sada, na tabeli su četvrti i ispred nas, pa ako ih pobedimo u prvom kolu proleća prestićićemo ih na tabeli, ističe Jović.

Vranjanci su na tabeli Prve futsal lige na šestoj poziciji sa 16 bodova, a Ekonomac je četvrti sa 18 bodova.

Na proleće moramo mnogo bolje u odnosu na jesen kako bi ostvarili sve naše ambicije u Prvoj futsal ligi Srbije, poručuje na kraju Jović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Stefan 21/01/2023
  2. Stefane smrdiš 21/01/2023
  3. Clan uprave 21/01/2023
  4. rukometaš 21/01/2023
  5. Tišina rukometašu 23/01/2023

  Ostavi komentar