Jović: Da pobedimo Kragujevčane u dvomeču

Eko Taxi Vranje

Goran Jović, trener KMF Vranje, optimista je pred prvenstveni susret sa Ekonomcem iz Kragujevca u 12. kolu šampionata Super lige koje startuje narednog vikenda.

„Domaćini smo Ekonomcu, Kragijevčani imaju dobru ekipu, mi smo spremni za nastavak šampionata, pa očekujem dobru utakmicu i pobedu našeg tima“, jasan je Jović.Trener vranjskih futsalera za meč sa Ekonomcem možeda računa na sve raspoložive igrače.

„Svi igrači sa kojima raspolažemo su zdravi i spremni za prvenstvene utakmice i napore koji ih očekuju, a računam i na povratnike u naš klub, Milosavljevića i Janjića, bićemo kompletni i to je još jedan razlog za optimizam pred subotnji susret u Sportskoj hali“, kaže Jović.

Goran Jović se osvrnuo i na utakmicu osmine finala Kupa Srbije u kojoj se voljom žreba sastaju KMF Vranje i Ekonomac, 15. februara u hali „Jezero“ u Šumaricama u Kragujevcu.

„Za desetak dana dva puta se sastajemo sa Ekonomcem, voljom žreba dobili smo najjačeg rivala u prvom susretu Kupa Srbije, svi ostali prvoligaši igraju sa ekipama iz Druge i Treće futsal lige, ipak, nadam se pobedi i u drugom meču sa Kragujevčanima“, optimista je Goran Jović.

Utakmica prvog kola nastavka prvenstvene trke za bodove, a 12. kola u sezoni 2022/23, između KMF Vranje i Ekonomca na programu je u subotu četvrtog februara u velikoj dvorani Sportske hale i počinje u 19 sati.

Podsećamo, KMF Vranje je proglašen najboljim klubom vranjskog sporta u 2022. godini, Miloš Trajković je najbolji sportista, a Goran Jović je dobio nagradu za najboljeg trenera u protekloj godini.  • Ostavi komentar