Još jedno PREDIZBORNO obećanje: Kada RIBINCE dobija DOM KULTURE?Novi Dom kulture u Ribincu projekat je koji je gradonačelnik najavio kao jedan od najvažnijih u prvih nekoliko meseci svoje vladavine, i to da krene što pre, a od tada je prošlo oko sedam godina.

Izgradnja novog Doma kulture je obećana posle rušenja prethodnog zbog radova na auto-putu, ali cela stvar se razvukla do novih najava.Srpska radikalna stranka je pretprošle godine podsetila na ovaj zaboravljeni projekat nakon dužeg vremena kao jedan od nedostataka u mestu Ribince.

Nedavno smo upozorili gradsku vlast u Vranju da je krajnje vreme da se izgradi novi dom kulture u Ribincu, dok još ima novca na računu, rekli su iz gradskog odbora Srpske radikalne stranke.Podsetili su širu javnost da je javno preduzeće „Putevi Srbije“, nakon rušenja starog Doma kulture, uplatilo skoro 10 miliona dinara u budžet grada Vranja za izgradnju novog doma kulture, a da on još uvek nije ni počet.

Projekat je nerealan, a čini se da je obećan samo zato što je već postojao kulturni dom, pa da meštani ne budu nezadovoljni što ga više nemaju. Izgradnja se razvukla na godine, i izgleda da nećemo ponovo dobiti ni dom kulture koji je već postojao, a kamoli neki novi.

V. ILIĆ

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Stole 20/11/2023
  2. Ivana 20/11/2023
  3. Zupinjo 20/11/2023
  4. Cirkus 20/11/2023
  5. Brza pruga 20/11/2023
  6. Mađar iz Neradovac 20/11/2023

  Ostavi komentar