Još jedna promena na GINEKOLOGIJI: Vesna Janjić nova GLAVNA SESTRAU toku današnjeg dana došlo je do promene „Glavne sestre“ u Službi za ginekologiju i akušerstvo. Pa je tako danas postavljena viša medicinska sestra Vesna Janjić, umesto dosadašnje Brankice Veličković Stamenković.

Podsećamo, u toku jučerašnjeg dana, 23. aprila, 2024. godine postavljen je i novi načelnik ove službe dr Ivan Miladinović, koji je na tu funkciju zamenio Dragana Veličkovića.Poznavaoci prilika tvrda je Vesna Janjić logičan izbor u ovom trenutku jer je već obavljala posao „Glavne sestre“ u ovoj Službi, te da upoznata sa situacijom na odeljenjima.

Još uvek nije poznato da li je Vesna Janjić dugotrajno rešenje za novog načelnika Dr Miladinovića, ili će doći do novih promena nakon smirivanje situacije.BONUS VIDEO: Kako izgleda deo BOLNICE u Vranju

Do krupnih smena u Službi za ginekologiju i akušerstvo došlo je nakon smrti porodilje iz Preševa. Ovaj nesrećni događaj potresao je srpsku javnost, a vrhuška Zdravstvenog centra bila je primorana na kadrovske promene.

Kao rešenje nametnuo se „omiljeni ginekolog“ kako ga većina trudnica naziva dr Ivan Miladinović.

Portal InfoVranjske.rs objavio na svojim društvenim mrežama anketu „Kako ocenjujete rad dr Ivana Miladinovića“, a rezultate odgovore možete pogledati ovde.

M. Stojković B.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Бане 24/04/2024
  2. Dr 24/04/2024
  3. Miki 24/04/2024
  4. Radnik 24/04/2024
  5. Zoki 25/04/2024

  Ostavi komentar