Još jedan uspeh MMA borca iz Vranja: PIT pobedio BubićaMMA borac iz Vranja Stefan Pit Stanković doneo je još jednu pobedu za klub Gladiator team iz Vranja.

Naime, Stefan „Pit“ Stanković je na takmičenju LEFC 10 koje je održano u sportskoj hali Partizan u Leskovcu pobedio MMA borca Dejana Bubića. Meč je održan u apsolutnoj kategoriji, pa je tako Dejan Bubić imao 20 kilograma viška od Stefana „Pita“ Stankovića.Stefan Pit je pobedio Bubića u prvoj rudni meča, tehničkim nokautom. Iako je ovaj meč dogovoren u sve popularnijim “ bare knuckle“ pravilima ( borba golim šakama, prim. aut. ), on je ipak održan po standardnim pravilima sa rukavicama.

MMA trener Miloš Kostić izjavio je za portal InfoVranjske.rs da su se za meč protiv Bubića spremali 90 dana.Imali smo spremnu taktiku za Bubića. Stefan „Pit“ je bio odličan tokom celog meča i sve vreme je bio u borbi, pratio istrukcije iz ugla, rekao je Kostić.

Iz MMA kluba iz Vranja najavaili su i GFC 9 koji je postao već tradicionalni turnir u Vranju.

Ovog puta na GFC-u u Vranju biće održani „Bare knuckle“ mečevi. A publici u Vranju obećavamo organizaciju na najvišem nivou, završili su iz Gladiator team-a.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Marko 27/06/2023
    2. Meki 27/06/2023
    3. Sasko 27/06/2023
    4. Anonimni nokauter 28/06/2023

    Ostavi komentar