JKP Komrad: Poslednja odbrana SNS-aU Javnom komunalnom preduzeću Komrad u Vranju, krenulo je masovno zapošljavanje svih ljudi koji su voljni da napuste svoje matične stranke i pređu u SNS, posebna meta su oni koji imaju status odbornika, saznaje portal InfoVranjske.

Prema informacijama portala InfoVranjske.rs, direktor Zoran Dimitrijević, zaposlio je jednog od važnih članova Desnice, ali pod uslovom da postane član SNS-a.Ova zapošljavanja, kako nam je potvrđeno iz više izvora, predstavljaju plan da se unište druge stranke u Vranju.

Njihovi članovi se zapošljavaju kako bi došlo do rasipanja drugih odbora u skupštini, a Desnica je prilično dobar plen sa 13 odbornika. Ovo je tek početak borbe za svakog odbornika – rekao je izvor za portal InfoVranjske.Prema informacijama portala, zbog ovog neplaniranog zapošljavanja, članovi Desnice “bojktovali” su rad „Saveta za urbanizam“, koji bez njihovih članova nije uspeo da ispuni kvorum.

Portal InfoVranjske.rs pokušao je da dobije odgovor od JKP Komrad o broju novozapošljenih lica u proteklih dva meseca, ne želeći da ulazi u to da li su članovi i koje stranke, ali iz ovog preduzeća odgovor nije poslat, do objavljivanja ovog teksta.

Iz Srpske desnice nisu želeli da komenterišu za portal InfoVranjske.rs navodni problem o (ne)zapošljavanju svojih članova.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Vranjanac 13/12/2021
  2. Kraljecic Marko 13/12/2021
  3. Pisa Vacic 13/12/2021
  4. William Wallace 13/12/2021
  5. Lopovi 13/12/2021
  6. Драган Антић 13/12/2021

  Ostavi komentar