SPS kao SNS: Zabranjeno odgovaranje na novinarska pitanje BEZ CENTRALE

Eko Taxi Vranje

Socijalistička partija Srbije i predsednik iste Ivica Dačić doneli su odluku o ograničavanju razgovara predstavnika stranke i medija.

Obaveštavamo Vas da je informativna služba GrO SPS jedina ovlašćena za zakazivanje Vaših gostovanja i pojavljivanja u medijima u toku izborne kamapanje, stoji u ovom dopisu.Ovo obaveštenje praktično znači da članovi GrO SPS ne smeju da razgovaraju sa novinarima i medijskim kućama bez dozvole Informativne službe.

Novinari portala probali su da saznaju kada je Informativna služba GrO SPS nastala, ali s obzirom na ovu odluku centrale javnost će biti uskraćena za ovu informaciju.

U daljem tekstu obaveštenja stoji da su svi članovi od dana prijema ovog Dopisa u obavezi prosleđuju sve zahteve koje dobijaju od strane novinara i medijskih kuća (novonastaloj) informativnoj službi.

Ovaj Dopis, kako je nazvan sam dokument, potpisao je Vladan Zagrađanin, inače blizak saradnik Zorana Antića, predsednika GrO SPS-a u Vranju.

Postoje dve čaršijske legenda vezane za ovaj Dopis, prva tvrdi da Zoran Antić nikako ne sme da dopusti da bivši gradonačelnik Miroljub Stojčić ponovo napadne koalicione naprednjake, dok druga tvrdi da je za sve kriv Branimir Stojančić i da se njegovo nepojavljivanje u Komitetu osetilo i na Studentskom trgu u prestonici.

Da li su čaršijske priče tačno ili ne to svakako nije najbitniji deo ovog Dopisa, očigledno je GrO SPS ili shvatio da nema puno članova koji mogu govoriti ili se njihova ideologija pretovirila u ideologiju SNS-a.

Građani nisu bitni, bitna je vlast!

MSB    1. Darko 23/02/2022
    2. Lopovi 23/02/2022

    Ostavi komentar