Ivanović: Podržaćemo BJEKOVIĆA

Eko Taxi Vranje

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije podržao je kandidaturu Nenada Bjekovića, zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije, za predsednika nacionalne fudbalske organizacije, obavestio je portal InfoVranjske.rs Dejan Ivanović, predsednik Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga i član Izvršnog odbora FS RIS.

Konačna odluka FS RIS biće doneta na narednoj sednici Izvršnog odbora u Nišu i tada će naša regionalna fudbalska organizacija doneti definitivnu odluku o tome koga će podržati na izborima za predsednika FSS, kaže Ivanović.Po njegovim rečima, „broj delegata FS RIS na izbornoj skupštini FSS biće povećan“.

Prva brojka od osam delegata FS RIS biće uvećana, kao i broj delegata iz našeg FS Pčinjskog okruga, a o svemu ćemo se dogovoriti vrlo brzo, jer su izbori u FSS 31. oktobra, napominje prvi čovek FS Pčinjskog okruga.

Ivanović potencira „da će FS Pčinjskog okruga funkcionisati na principu dogovaranja, a ne preglasavanja“.

O svim pitanjima na nivou okruga kao i u FS RIS ćemo se dogovarati i usaglašavati, jer je to u interesu fudbala na jugu Srbije, poručuje Dejan Ivanović.    1. SPS 19/10/2022

    Ostavi komentar