Ivanović: IO i slave odložili saopštenje POVODOM prebijanja SUDIJA u BanjiDejan Ivanović, predsednik Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga, rekao je za portal InfoVranjske.rs „da se FS okruga još nije oglasio saopštenjem povodom incidenta u Vranjskoj Banji, kada su napadnute pomoćne sudije posle utakmice omladinaca banjskog Mineralca i niškog Radničkog u blizini Osnovne škole „Predrag Devedžić“ zbog neodržane sednice Izvršnog odbora FS PO i novembarskih slava.

Oglasićemo se sigurno kao fudbalska organizacija, ali zbog slava nismo imali sednicu Izvršnog odbora, bez obzira što se incident dogodio izvan stadiona na kome je odigrana utakmica i što je tužilaštvo pokrenulo postupak, rekao je Ivanović.Ivanović napominje da i klub iz Vranjske Banje ima izvesnu odgovornost zbog napada na sudije.

Napad na pomoćne sudije dogodio se posle završetka susreta i to izvan stadiona, ali je jedan od učesnika tog napada bio i fudbaler omladinaca Mineralca, a zbog toga posledice može da snosi prvi tim, objašnjava Ivanović.A na kraju, na primedbu novinara „da se FS okruga još nije oglasio više od dve nedelje posle napada na dvojicu pomoćnih sudija“, Ivanović je obećao izdavanje saopštenja u najkraćem roku.

Podsećamo, napad na dvojicu pomoćnih sudija posle utakmice omladinaca Mineralca i Radničkog, a u blizini bansjke škole, dogodio se šestog novembra, kada je D. S. iz Vranja sa sinovima, od kojih je jedan fudbaler omladinskog pogona banjskog kluba, napao je sudije M. V. i M. V. iz Vranja i naneo im lake telesne povrede.

Takođe podsećamo, Osnovno javno tužilaštvo u Vranju je pokrenulo postupak prikupljanja obaveštenja nakon čega će uslediti krivična prijava protiv počinilaca.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Sirko 25/11/2022
    2. јеколог 26/11/2022
    3. Veliki brat 27/11/2022

    Ostavi komentar