Ivanović: IO i slave odložili saopštenje POVODOM prebijanja SUDIJA u Banji

Eko Taxi Vranje

Dejan Ivanović, predsednik Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga, rekao je za portal InfoVranjske.rs „da se FS okruga još nije oglasio saopštenjem povodom incidenta u Vranjskoj Banji, kada su napadnute pomoćne sudije posle utakmice omladinaca banjskog Mineralca i niškog Radničkog u blizini Osnovne škole „Predrag Devedžić“ zbog neodržane sednice Izvršnog odbora FS PO i novembarskih slava.

Oglasićemo se sigurno kao fudbalska organizacija, ali zbog slava nismo imali sednicu Izvršnog odbora, bez obzira što se incident dogodio izvan stadiona na kome je odigrana utakmica i što je tužilaštvo pokrenulo postupak, rekao je Ivanović.Ivanović napominje da i klub iz Vranjske Banje ima izvesnu odgovornost zbog napada na sudije.

Napad na pomoćne sudije dogodio se posle završetka susreta i to izvan stadiona, ali je jedan od učesnika tog napada bio i fudbaler omladinaca Mineralca, a zbog toga posledice može da snosi prvi tim, objašnjava Ivanović.

A na kraju, na primedbu novinara „da se FS okruga još nije oglasio više od dve nedelje posle napada na dvojicu pomoćnih sudija“, Ivanović je obećao izdavanje saopštenja u najkraćem roku.

Podsećamo, napad na dvojicu pomoćnih sudija posle utakmice omladinaca Mineralca i Radničkog, a u blizini bansjke škole, dogodio se šestog novembra, kada je D. S. iz Vranja sa sinovima, od kojih je jedan fudbaler omladinskog pogona banjskog kluba, napao je sudije M. V. i M. V. iz Vranja i naneo im lake telesne povrede.

Takođe podsećamo, Osnovno javno tužilaštvo u Vranju je pokrenulo postupak prikupljanja obaveštenja nakon čega će uslediti krivična prijava protiv počinilaca.

S. Kostić    1. Sirko 25/11/2022
    2. јеколог 26/11/2022
    3. Veliki brat 27/11/2022

    Ostavi komentar