ISTINOMER: Pogledajte da li je neko PRIJAVLJEN na VAŠOJ ADRESI u VranjuIstraživački portal Istinomer objavio je spisak glasača u celoj Srbiji. Portal InfoVranjske.rs prenosi u celosti vest „Konačno podaci za celu Srbiju – evo koliko je birača na svakoj adresi“. Dok na linku ispod teksta možete pogledati da li je neko u vreme izbora bio prijavljen na vašoj adresi.

Nedovršeni, neuslovni objekti, zatim objekti koji ne mogu da prime onoliko birača koliko je tu i prijavljeno, soliteri u kojima postoji velika razlika između broja prijavljenih za beogradske i prijavljenih za parlamentarne izbore.Neke lokacije otkrili smo mi, neke su, prateći spisak pojedinačnih adresa sa brojem birača po opštinama u Beogradu, otkrili naši čitaoci.

Svako od tih otkrića dodatno je pojačalo sumnje u manipulacije prebivalištima i biračkim spiskom.Istinomer je sada došao u posed nove baze podataka, koja obuhvata adrese u celoj Srbiji sa brojem birača koji su prijavljeni da glasaju na lokalnim, pokrajinskim i parlamentarnim izborima 17. decembra 2023 godine.

Zbog količine podataka, baza je podeljena po okruzima i sadrži broj birača koji su imali pravo da glasaju u tim okruzima, prenosi Istinomer.

TABELA JE DOSTUPNA OVDE.

Adresa se sastoji od sledećih podataka: Grad/Opština; Naselje; Adresa i broj (podbroj)

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Gospodin Srbin 09/02/2024
    2. Da 09/02/2024
    3. Boki 09/02/2024
    4. Komi 10/02/2024

    Ostavi komentar