InfoVranjske: Još jedan NAPAD u nizu – Institucije moraju da REAGUJU

Eko Taxi Vranje

Portal InfoVranjske.rs osuđuje svaki napada na novinara Slavomira Kostića od strane oca narodnog poslanika Velimira Bulatovića.

Velimir Bulatović na svom Facebook profilu nazvao je novinara portala InfoVranjske.rs „stokom“.Ovo nije prvu put da se naši urednici ili novinari nazivaju pogrdnim imenima. Naprednjaci i njihovi roditelji već su novinara Kostića nazivali „smećem“, „stokom“ i drugim pogrdim imenima, dok su pokojnog urednika portala Saša Stojkovića vređali u svojim saopštenjima za javnost, rekao je Mihajlo Stojković urednik portala InfoVranjske.rs

Stojković poziva policiju, Tužilaštvo, sudstvo, NVO sektor, druge medije da reaguju povodom ovog slučaja.

Moramo da izrazimo veliku zabrnutost zbog  ovog incidenta koji se samo još jedan u nizu. I ovog puta napad je bio potpuno ličan i bez ikakvog smisla, ali je to očigledno manir oca narodnog poslanika, rekao je Stojković.

Urednik portala InfoVranjske.rs najavio je tužbu protiv Velimira Bulatovića zbog vređanja novinara Slavomira Kostića.

I dalje verujemo da će sud prepoznati javnu pretnju koju je Bulatović uputio Slavomiru Kostiću i to ne prvi put u toku ove nedelje. Podsećamo, Bulatović je već govorio javno o novinarima televizije N1, dnevnog lista „Danas“ i portalu InfoVranjske.rs. Očigledno je da se Bulatović oseća jako moćno i da je ovom čoveku sve dozvoljeno, završio je Stojković.

Mihajlo Stojković na kraju dodaje da će portal InfoVranjske.rs nastaviti sa svojim radom bez obzira na pretnje i vređanja Velimira Bulatovića i njemu sličnih.  1. Deki 06/07/2022
  2. Dr.Nedeljkovic 06/07/2022
  3. Zoran 06/07/2022
  4. Paparazzo 07/07/2022
  5. Imenjak 07/07/2022
  6. Penzos 07/07/2022

  Ostavi komentar