Zona Jug: Pčinja drži korak

Eko Taxi Vranje

U 21. kolu Zone „Jug“, u „malom“ zonaškom derbiju, fudbaleri Pčinje su u četvrtak 11. aprila u Trgovištu savladali Pustu Reku sa 1:0 i zadržali čelnu poziciju na tabeli sa 48 bodova, dva više u odnosu na glavnog konkurenta za prvo mesto, Vlasinu iz Vlasotinca, koja je u Dimitrovgradu pobedila domaći Balkanski sa 2:0.U klubu iz Trgovišta očekuju da i posle narednog 22. kola zadrže vodeće mesto na tabeli Zone „Jug“, jer gostuju u Gornjoj Stopanji kod Leskovca domaćem Jedinstvu koje se nalazi na 12. poziciji i objektivno je slabiji rival fudbalerima Pčinje.

Morava iz Vladičinog Hana je iznenadila Jablanicu u Medveđi, zabeleživši pobedu od 2:1, pa su se Hančani učvrstili na osmom mestu sa 29 bodova.

Podmlađeni sastav Vranjske Banje doživeo je poraz u Orašju od iskusne ekipe domaće Budućnosti rezultatom 3:0, ali je zdržao sedmu poziciju na tabeli sa 32 osvojena boda.

Bančanima predstoji težak ispit u nedelju 14. aprila kada na svom terenu kraj železničke pruge dočekuju trećeplasirani tim na tabeli zone „Jug“ OFK Niš.

Poraz su na svom terenu pretrpeli i fudbaleri Mladosti iz Bosilegrada, koji su izgubili meč sa Slogom iz Leskovca rezultatom 2:1, pa su ostali na pretposlednjoj petnaestoj poziciji sa 15 bodova.  • Ostavi komentar