ZC Vranje: Nova kancelarija za Suzanu BulatovićSuzana Bulatović, referent odbrane i zaštite u Zdravstvenom centru u Vranju i supruga poslanika Slaviše Bulatovića, dobiće novu kancelariju u zgradi Doma zdravlja, saznaju InfoVranjske.Nova kancelarija biće na jednom od spratova Doma zdravlja, neodređen je izvor portala.

Nova kancelarija će biti i sa novim, lepšim i luksuznijim nameštajem, ipak, u pitanju je supruga poslanika i čelnika SNS u Vranju, to ne sme da se zaboravi. Zato će biti spojene dve manje prostorije i Suzana dobiti kancelariju u skladu sa svojim položajem – ironičan je sagovornik InfoVranjskih.Nova kancelarija se doteruje na uštrb medicinskih službi u Domu zdravlja, tvrdi sagovornik InfoVranjskih.

Radi se o osetljivim službama, jer tu dolaze problematični pacijenti, ali i građani sa svojim potrebama ne uvek vezanim za lečenje. Kako čujem, deo personala tih službi biće prebačen u prizemlje, a možda i suteren, pa vidite kakav tretman imaju pojedine službe i zdravstveni radnici kada se nađu na putu uticajnih osoba – gnevno pita sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju konstatuje «da ga ne iznenađuje što će Bulatovićka dobiti novu kancelariju».

Suzana Bulatović je siva eminencija svih dešavanja u ZC Vranje, moćnija i od direktorke, ali «ravnopravna» sa glavnom sestrom koja joj je najbolja prijateljica – tvrdi sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar