Za one koji me znaju, ja sam SLAVIŠA BULATOVIĆ (VIDEO)

Eko Taxi Vranje

Bulatović, za one koji ga znaju, ali i koji ga ne znaju FOTO Vranjske

Svaki početak je težak, naročito politički, a kao dokaz za ovu tvrdnju mogli bi, kao gotovo školski primer, da pokažu i rani snimci sada narodnog poslanika SNS-a Slaviše Bulatovića iz Vranja, tačnije iz Vranjske Banje.Pretragom na Jutjubu lako se može doći do snimka jednog od prvih Bulatovićevih nastupa, pred Uskrs negde 2011. godine, prilikom podele jaja i farbe građanima, a da bi proslavili praznik „kako dolikuje“.

Bulatović je tada bio predstavnik URS-a, koji, iako pomalo zbunjen, nikako ni tada nije bio sam.

Od sadašnjih lidera SNS-a jasno se na snimku, tada kao članovi URS-a, mogu prepoznati doktor Tomica Milovanović, ali i sadašnji šef Saveta za socijalna pitanja SNS-a u Vranju Nenad Milojević Šone.

Slika je gotovo ista, samo što su tada u dresovima URS-a delili samo jaja, a sada su prešli na teže kalibre, jer dele pakete.

I da, promenilo se to što je Bulatović konačno uspeo da zaposli suprugu, u Medicinskom centru, baš kao i Šone Milojković, koji je suprugu zaposlio u „Novom domu“, dok je Milenković konačno dobio specijalizaciju.

– Za one koji me ne znaju ja sam Slaviša Bulatović, a za one koji me znaju ja sam takođe Slaviša Bulatović – rekao je tada sadašnji šef SNS-a u Vranju, i ušao u legendu.

Ako se računa maltretiranje oko promena članskih knjižica, i, uopšte, smera delvanja, i nije loša zarada za politički trud koji su i Bulatović i njegovi iskazali prema građanima.

Ali, pogledajte video.

Ko god ima volje da uporedi video iza sa onim koji sledi, može da vidi i impresivan napredak koji je u godinama koje su prošle stekao Bulatović, delujući, za razne ekipe, na širokom političkom polju.

SSB  • Ostavi komentar