Vučić u nedelju u Vranju i na jugu Srbije

Eko Taxi Vranje

Vučić prilikom otvaranja jedne od deonica Koridora 10 početkom godine (Foto: Vranjske)

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sa  saradnicima, boraviće u nedelju na jugu Srbije, potvrđeno je saopštenjem koje je kasno u subotu upućeno medijima.Za pet i po sati, koliko će boraviti na jugu Srbije, premijer Vučić će biti učesnik osam događaja koje su mu pripremili predstavnici lokalnih samouprava u Vranju, Vladičinom Hanu i Surdulici. 

Kako u saopštenju stoji, visoki gosti će najpre, od 10.30 časova obići fabriku „Alfa plam“, da bi 35 minuta kasnije bili u centru grada gde će razgovarati sa građanima Vranja.

Programom boravka, visoki gosti će u 12.10 časova prisustvovati početku radova na kolektoru JP Vodovod, koji se nalazi na putu od Železničke stanice prema selu Ćukovac.

Od 12.35 premijer će, uz pratnju domaćina iz lokalne samouprave, stići u Vranjsku Banju, gde će obići postrojenje za istraživanje geo-termalnih voda, kineske kompanije „Betek“.

Premijer i članovi visoke delegacije Vlade Srbije potom se sele u susedni Vladičin Han.

Tamo će najpre od 13.30 časova obići pogon turske kompanije „Teklas“, u kojoj će 400 radnika proizvoditi delove za automobilsku industriju.

Programom posete potom je predviđeno da premijer Vučić otvori fiskulturnu salu Osnovne škole “Sveti Sava“.

Posetu jugu Srbije, predsednik Vlade sa saradnicima završiće boravkom u opštini Surdulica.

Tu će najpre, u 15.00 časova, postaviti kamen temeljac za fiskulturnu salu Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“, a potom će, u industrijskoj zoni u Belom Polju, obići radove na izgradnji nove hale kompanije „Alfa plam“ iz Vranja.

Posetu jugu Srbije predsednik Vlade završiće oko 16.30 časova.

R. Irić  • Ostavi komentar