Vremeplov: Šta je govorio Zoran Antić pre godinu dana

Eko Taxi Vranje

Vranjske: „Mnogo sam jak“, izjavili ste u novogodišnjem intervjuu za „Vranjske“ krajem 2013. Da li ste godinu dana posle jači ili slabiji?Antić: Posle teške, ali uspešne godine i dalje se osećam jako, zdravo, snažno i mudrije. Godinu dana sam zreliji u političkom i upravljačkom smislu. Snagu crpem iz rešavanja teških problema za našu zajednicu do koje mi je neizmerno stalo. Trenutno u okruženju nema mnogo jakih i moćnih ljudi. I dalje nemam konkurenciju.

A Dragan Stevanović Boske, državni sekretar i lider naprednjaka u regionu?

– Taj čovek može samo da nanese štetu Vranju i jugu Srbije negativnom kadrovskom politikom koja uništava, a teško može da popravi. Mislim da prvo mora u Surdulici, u svom ataru, da nešto uradi, da bude zapažen i viđen, pa da onda krene dalje.

Poznajete li gospodina Stevanovića lično i kakvo je vaše mišljenje o njemu kao čoveku i političaru?

– Poznajem ga odlično. Bili smo mnogo dobri drugari dok je bio u SRS, i u vreme kada nam je poslanik SNS Dragan Nikolić Nika bio zajednički protivnik. Čak se sećam vrlo sočnih njegovih izjava o pomenutom poslaniku, o Vučiću, Tomi Nikoliću u nekim našim ranijim privatnim razgovorima. Ali, to neka ostane za neka vremena kada ću se ponovo susresti s njim lično.

Stevanović očito ima mandat od Vučića da sređuje stvari na jugu. Vas lično i sadašnju vlast prozvao je pre neki dan za nepodopštine, nerad, bahaćenje. Poručio je da će vas naprednjaci oduvati na narednim izborima.

 – Dečko ima problem sa identitetom. On je nemirno dete Aleksandra Vučića koje se zaigralo s lopticama da pokaže tati kako je bitan i važan. Ovaj ga je pustio da vidi šta može, a kad se bude uneredio, Vučić će ga skloniti iz cele priče.  • Ostavi komentar