Vranjskim naprednjacima ISTIČE VREME: KO je prvi u redu za PROVETRAVANJE?

Eko Taxi Vranje

Gradskom odboru SNS u Vranju na čelu sa predsednikom Slavišom Bulatovićem predstoje krupne personalne promene u septembru ove godine na unutarstranačkim izborima, saznaju InfoVranjske iz izvora u odboru vranjskih naprednjaka.– Stranačkim kanalima od vrha prema bazi, saznajemo da i vranjskom odboru sledi «provetravanje» na unutarstranačkim izborima. Namera centrale SNS da «elegantno» uruči otkaze onim rukovodstvima na lokalu koji ne samo da su loše radili, već su svojim ponašanjem i potezima ozbiljno narušili ugled stranke – ističe sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

Po ovom izvoru, «personalne promene nisu slučajno već sada najavljene iz vrha stranke».

– Poznato je da je mnoštvo dopisa samih naprednjaka iz Vranja sa negativnom ocenom rada Bulatovića, Gorana Đorđevića i ostalih pristiglo u centralu stranke, ali i detaljni opisi slučajeva kao što su «Denzi», «Đoša», «Senta», «Neši» i tako dalje – navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala, na kraju, saopštava kojim će se redom odvijati personalno «provetravanje» u lokalnim odborima SNS.

– «Metla» u bazi naprednjaka kreće od 1. septembra, najpre u lokalnim odborima, gradskim i opštinskim, a zatim okončava svoje «čišćenje» krajem godine u vrhu stranke – kaže sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, Statutom SNS izborne skupštine na lokalnom nivou predviđene su na period od dve godine, ali je u Vranju zadnja izborna kupština Gradskog odbora održana polovinom 2015. godine, pa je Bulatoviću i GrO SNS-u u Vranju mandat je istekao 2016. godine.

S. Kostić  • Ostavi komentar