VRANjE Skupština u utorak, o parama i zaduživanju

Eko Taxi Vranje

O novim direktorima, školskim odborima i gradskom urbanisti: detalj sa ranije sednice parlamenta

Predsednik Skupštine grada Vranja Dejan Tričković zakazao je četvrtu sednicu lokalnog parlamenta za utorak 13. septembar u 9 časova.Odbornici će, između ostalog, razmatrati Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu grada Vranja za 2016. godinu.

Ne sednici će se glasati o imenovanju vršilaca  dužnosti  direktora Javnog preduzeća  „Skijalište Besna Kobila“, Pozorišta „Bora Stanković“, te javnih ustanova Škola animiranog filma, Narodni univerzitet i Regionalni centar za talente.

Na dnevnom redu biće i  Predlog odluke o zaduživanju grada Vranja radi refinansiranja kapitalnih ulaganja, kao i Predlog odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije između ulica Radnih brigada, Rudarska i Budisava Šoškića.

Razmatraće se Predlog odluke o usklađivanju poslovanja gradskih javnih preduzeća sa Zakonom o javnim preduzećima, izmene i dopune Programa poslovanja sa finansijskim planom  poslovanja Javnog preduzeća Novi dom Vranje za 2016. godinu.

Biće razmatran i Predlog rešenja o imenovanju Gradske izborne komisije u stalnom sastavu i imenovan Glavni urbanista grada Vranja.

Takođe, prema planiranom dnevnom redu odbornici će raspravljati i o Predlogu rešenja o izmeni Rešenja  o imenovanju Komisije za  planove grada Vranja i Predlog rešenja o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Na sednici će biti reči i o kadrovskim rešenjima u školskim odborima i stalnim radnim telima Skupštine grada Vranja.

Vranjske  • Ostavi komentar