Vranje: Imenovani novi direktori javnih preduzeća

Eko Taxi Vranje

Na današnjoj sednici Skupštine Grada Vranja imenovani su vršioci dužnosti direktora u javnim preduzećima „Vodovod“, JKP „Komrad“, Sportska hala, Turistička organizacija kao i u Domu zdravlja. Za vršioca dužnosti direktora „Vodovoda“ imenovan je diplomirani ekonomista Goran Djorđević, za v.d. direktora „Komrada“ diplomirani inženjer poljoprivrede Momir Stojilković, a za direktora Sportske hale diplomirani inženjer organizacionih nauka Borivoje Janjić.Novi direktor Turističke organizacije je diplomirani ekonomista Dejan Tasić, a v.d. direktora Doma zdravlja u Vranju doktor stomatologije Dragan Djošić. Imenovani su i članovi školskih odbora u pojedinim osnovnim i srednjim školama, kao i članovi stalnih radnih tela Skupštine grada Vranja.  

Goran Djorđević rođen je 1967. godine, diplomirao ekonomiju u Nišu 1993. godine. Počeo je u „Koštani“ gde je radio do 2000. godine kada prelazi u privatnike. Jedan je od osnivača preduzeća „Sanč“. Bio je i gradski većnik, pa direktor Direkcije za izgradnju. Trenutno je na poziciji genseka vranjskog SNS-a. Govori ruski, italijanski i engleski.

Momir Stoiljković iz SNS rođen je 1961. godine. Poljoprivredni fakultet u Zemunu završio je 1986. godine i zaposlio se u Poljoproduktu. U privatnike prelazi posle 2000. godine, a poslednjih godina radio je u privatnom preduzeću „Nutriko“.

Borivoje Janjić rođen je 1957. godine, 1982. godine diplomirao na FON u Beogradu. Radio je u „Alfi“, a 2013. prešao u Gradsku upravu. Dejan Tasić iz SDPS rođen je 1978. godine. Radio je Viner štediše osiguranju i firmi „Pegazus“. Dragan Djošić, stomatolog specijalista oralne hirurgije, rođen je 1956. godine, diplomirao u Nišu. Radio je u Domu zdravlja odakle je otišao 2014. godine uz socijalni program. Izvesno vreme bio je načelnik stomatologije.

D. Dimić  • Ostavi komentar