Vranje dobija Lokalni akcioni plan za mlade

Eko Taxi Vranje

Saradnja između svih subjekata angažovanih u oblastima značajnim za brigu o mladima: sa sednice Gradskog veća (Foto: Grad Vranje)

Na dvadeset drugoj sednici Gradskog veća, kojom je predsedavao gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, obrazovana je radna grupa čiji je zadatak da izradi Nacrt Lokalnog akcionog plana za mlade na teitoriji grada Vranja za period od 2017. do 2021. godine.Većnica Zorica Jović je obelodanila da će na čelu radne grupe biti pomoćnik gradonačelnika Zoran Velinović, a zamenik Stefan Filipović, koordinator  Kancelarije za mlade.

Radna grupa je u obavezi da objedini podatke o potrebama i problemima sa kojima se suočavaju mladi, da koordinira aktivnosti i upostavi saradnju između svih subjekata koji su angažovani u oblastima značajnim za brigu o mladima.

Na sednici veća izmenjeno je rešenje o obrazovanju Saveta za bezbednost saobraćaja, a doneta je i Odluka o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2017. godinu.

Cene u suštini ostaju iste, ali će rešenja o plaćanju poreza na imovinu poreski obveznici dobijati  u prvom kvartalu godine. 

Vranjske  • Ostavi komentar