Vodovod upropastio put Ćukovac – Toplac

Eko Taxi Vranje

Vranjski „Vodovod“ oštetio je put na relaciji Ćukovac – Toplac, pa je ova deonica ovog lokalnog putnog pravca u katastrofalnom stanju, saznaju InfoVranjske na licu mesta i od meštana ova dva sela na teritoriji Grada Vranja.„Vodovod“ je izvodio radove na ovom putu i sve upropastio, naročito ivične delove asfalta koje je porušio točkovima svojih kamiona, pa je ovaj putni pravac opasnost za vozače i vozila -, jadikuju meštani Ćukovca i Toplaca.

Sagovornici InfoVranjskih oštro osuđuju neodgovorno ponašanje vranjskog «Vodovoda» prema pomenutom putnom pravcu.

Po svom običaju, „Vodovod“ nakon izvođenja radova nije put vratio u prvobitno stanje i kako izgleda, nema nameru da to učini, pa očekujemo reakciju gradske vlasti u čije ime ovo javno preduzeće održava lokalne puteve -, upozoravaju meštani ova dva sela.

Ćukovčani i žitelji Toplaca sa setom se prisećaju kako je put između ova dva sela izgledao pre samo godinu dana.

Grčka firma „Terna“, koja je gradila deo autoputa na Koridoru 10 na teritoriji juga Srbije, presvukla je asfaltom put Ćukovac – Toplac i bila je milina za saobraćaj i vozače, ali je to sada, zahvaljujući „Vodovodu“ prošlost koja se vratiti neće -, lamentiraju nad sudbinom pomenutog putnog pravca meštani ova dva susedna sela.  • Ostavi komentar