VLADIČIN HAN Proširenje parking zone kod suda i tužilaštva

Eko Taxi Vranje

Uređenje parkinga uključuje i izgradnju staze i rampe za invalide kojima je dosad pristup sudu bio praktično nemoguć (Foto: Vranjske)

Problem sa slobodnim parking mestima u glavnoj, Svetosavskoj ulici u Vladičinom Hanu, uskoro bi mogao da bude rešen, makar delimično, i to uređenjem parkinga ispred zgrade lokalnog suda i tužilaštva.Prema rečima Časlava Mladenovića, direktora hanske Direkcije za izgradnju koja vodi ovaj posao, radovi bi trebali da budu završeni do kraja nedelje.

– Uređenje parkinga uključuje i izgradnju staze i rampe za invalide kojima je dosad pristup sudu bio praktično nemoguć.

Parking će do isteka radnog vremena, radnim danima, moći da koriste isključivo zaposleni u sudu i tužilaštvu, dok će u popodnevnim i večernjim satima biti na raspolaganju i građanima – kazao je Mladenović za portal Vranjske.

Zbog čestih zagušenja saobraćaja, baš zbog nepropisno parkiranih vozila u glavnoj hanskoj ulici, pojačana je kontrola, a saobraćajna policija svakodnevno sprovodi pojačani nadzor, fotografiše i sankcioniše sve nesavesne vozače.

Kazna za nepropisno parkiranje je 5.000 dinara po prijavi ili 2.500 dinara, ukoliko vozač plati odmah kada mu bude napisana.

Vranjske  • Ostavi komentar