Većnica SILOM zapošljava sina u CENTARProces zapošljavanja kadrova naprednjaka u državnim institucijama nikada nije ni prekidan, ali oviih dana, priča se, dobija na zamahu.Najnovija situacija vezana je za Centar za razvoj lokalnih usluga socijaalne zaštite, a u glavnoj ulozi je Danijela Milosavljević, većnica za socijalna pitanja u Vranju.

Kako Info Vranjske saznaju, ona na ozbiljan način pokušava da zloupotrebi položaj na kome se nalazi i da ga iskoristi i u Centru zaposli svog sina Teodora.

Teodor Milosavljević je kuvar, a u Centar je primljen pre dve godine, na određeno vreme, do povratka radnice sa bolovanja.

No, radnica se ovih dana vraća, a pritisci da Teodor ostane da radi u Centru su veći nego ikad, saopštava izvor Info Vranjskih iz ove ustanove.

– Centar ima tri kuvara, a on bi bio četvrti, za čim apsolutno ne postoji potreba. Ali, iako ta ustanova pripada SPS-u, pritisci da se Teodor zaposli su veliki. Opet, kolektiv je protiv, jer se svi brinu za svoje radno mesto, umešao se i sindikat, i od ove priče pravi se čitav cirkus – kaže izvor Info Vranjskih.

Iako je direktorka Ivana Tasić odbila da razgovara za Info Vranjske, saznaje se da je gradonačelnik Slobodan Milenković odobrio čak pet novih zapošljavanja u Centru, ali da na spisku tih „sigurnih“ imena nema i Teodorovog..

Kako će se čitava stvar završiti ostaje nejasno, ali, da je reč o novoj naprednjačkoj zloupotrebi, i to čini se van i zvaničnih i nezvaničnih okvira partije, u to nema sumnje.

Ali, može im se. Za sada.

SSB  • Ostavi komentar