VANREDNO STANJE među naprednjacima

Eko Taxi Vranje

U redovima vranjskih naprednjaka zavedeno je vanredno stanje još od petka 15. marta, koje traje i dalje, posebno posle najnovijih «događanja naroda» u Beogradu, gde je deo demonstranata upao u RTS, a potom blokirao ulaz u Predsedništvo Srbije.Prema navodima izvora iz GrO SNS u Vranju, već dva dana mobilni telefoni istaknutijih članova i funkcionera stranke dovedeni su do usijanja, učestalim i brojnim pozivima i slanjem SMS poruka dramatične i upozoravajuće sadržine.

Najpre, prema migu iz Beograda, još u nedelju uveče pozvano je članstvo na okupljanje u prostorije stranke.

– Pozivamo vas da u najkraćem roku dođete ispred stranke kako bi se pružila podrška predsedniku Vučiću. Krenite odmah – kaže se u sms poruci koja je u nedelju kružila Vranjem.

– Sutra dođite u stranku, ovo shvatite najozbiljnije – glavna je i najčešće upućivana poruka sa mobilnih telefona vranjskih naprednjaka kojom su članovi stranke pozivani na dogovor i konsultacije u smislu «šta da se radi u aktuelnoj situaciji u zemlji» – saopštava sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS u Vranju.

Do kasnih jutarnjih sati u ponedeljak 18. marta nisu primećena posebno masovnija kretanja članova SNS u Vranju, a ispred Sportske hale, do devet sati, nije bilo autobusa kojim bi naprednjaci krenuli za Beograd.

– Dilema je bila da li će se ići za Beograd, ali je sudeći po sadašnjim okolnostima, kako izgleda, izbegnuta takva mogućnost – kaže sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih naprednjaka.

Po ovom izvoru, «vodeće ličnosti GrO SNS još od petka 15. marta proveli su besane noći tokom vikenda, najpre zbog fizičkog nasrtaja za sada nepoznatih lica na Gorana Đorđevića, generalnog sekretara stranke u Vranju, a zatim zbog poznatih događaja u Beogradu u subotu i nedelju.

S. Kostić  • Ostavi komentar