U subotu svadba za pamćenje

Eko Taxi Vranje

,

 VRANjE, 29. decembra 2016. – Svi detalji koji mesecima golicaju ne samo srpsku javnost, sada su poznati: biznismen Bogoljub Karić u subotu, 31. decembra udaje svoju mezimicu Danicu.
Karićev zet, kako je to ranije objavljeno, je Vranjanac Nikola Stojilković, sin Momira Stojilkovića, aktuelnog direktora „JP „Komrad“.

Mladenci će pred oltar stati i svoje sudbonosno „da“ reći u Hramu „Svetog Save“ u Beogradu.

Tom činu, kako je potvrđeno iz više izvora, prisustvovaće i Bogoljub Karić, koji se posle 12 godina vraća u Srbiju.

Upoznao sam zeta letos u Milanu. On je iz Vranja i divan momak . Mnogo sam srećan i jedva čekam svadbeno veselje u Srbiji – izjavio je Bogoljub u Moskvi.
Svadba za 2.000 zvanica, pišu beogradski mediji, zakazana je u beogradskoj vili „Jelena“, a goste će, između brojnih estradnih zvezda, zabavljati i Svetlana Ceca Ražnatović.

Vranjanac Nikola je bivši rukometaš, koji je danas zaposlen u jednoj kompaniji u Beču, a njegovoj izabranici Danici Karić, ovo je drugi brak, jer je bila udata za pevača Danijela Djokića. 

Ovu svadbu s nestrpljenjem očekuje mnogobrojna porodica Karuić, a Danicin stric Dragomir je posebno srećan zbog toga. 

– Svi u porodici smo srećni što je Danica odabrala svog životnog saputnika iz Vranja… I mi smo s juga, iz Peći. Radujemo se da će se oroditi dve domaćinske porodice. Mladoženja Nikola Stojilković i naša Danica su iz gradova koji su obeležili istoriju Srbije. Na mnoga im ljeta – poručio je ponosni stric Dragomir.

R. Irić  • Ostavi komentar