U petak U BUJANOVCU sednica Odbora za poljoprivredu Skupštine Srbije

Eko Taxi Vranje

Sednica odbora je šansa za eventualno rešavanje problema koji nas muče: Miodrag Milković (Foto: Vranjske)

Opština Bujanovac i Veterinarska stanica Bujanovac u petak su domaćini članovima Odbora za poljoprivredu Skupštine Srbije.Pored članova odbora, u radu sednice učestvovaće Dragan Mirković, pomoćnik ministra za poljoprivredu, Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede i Nenad Budimirović, sekretar za poljoprivredu Privredne komore Srbije.

U ovoj raspravi o aktuelnim problemima sela i poljoprivrede učestvovaće narodni poslanici i predsednici opština iz Pčinjskog okruga, kao i mnogobrojni lokalni funkcioneri.

– Boravak članova skupštinskog odbora za poljoprivredu dobra je šansa za sve nas sa juga Srbije da na samoj sednici, ali i u individualnim kontaktima, dođemo do potrebnih informacija i eventualno rešimo neke probleme koji nas muče – rekao je za portal Vranjske Miodrag Milković, direktor Veterinarske stanice u Bujanovcu, koja je inače domaćin ovoga skupa.

On je za naš portal potvrdio da će učesnici sednice u Bujanovcu na jugu Srbije boraviti dva dana.

Visoki gosti će sutra, kako je protokolom predviđeno, najpre obići Manastir Sveti Prohor Pčinjski, a potom prisustvovati Drugoj izložbi goveda simentalske rase u selu Levosoje.

Planirano je takođe da gosti posete po jedno srpsko i albansko selo na teritoriji opštine Bujanovac i obiđu nekoliko najboljih i najvećih poljoprivrednih domaćinstava.

Početak sednice Odbora za poljoprivredu Skupštine Srbije je zakazan za 13.30 časova u Maloj sali Doma kulture u Bujanovcu.

R. Irić  • Ostavi komentar