Užurbano sređivanje Vranja zbog dolaska Vučića

Eko Taxi Vranje

, ,

Na više lokacija u Vranju jutros su primećeni radnici, čistači, pomoćno osoblje više javnih ustanova kako čisti fasade, prozore i zelene površine duž trase kojom bi u četvrtak trebalo da prođe premijer Srbije i kandidat za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić.Reporter portala InforVranjske primetio je i fotoaparatom zabeležio intenzivne radove u krugu Zdravstvenog centra Vranje, na fasadi Sportske hale u kojoj bi Vučić u četvrtak 2. marta u 18 časova trebalo da održi prvi predizborni miting u Hali sportova u Vranju.

Kako InfoVranjske saznaju, radnici pojedinih javnih preduzeća, članovi SNS, oslobođeni su posla i poslati da kreče Sportsku halu.

Nezvanično se govori i da će u četvrtak, na dan mitinga, biti skraćen rad u drugoj smeni u mnogim firmama do 17 sati i da radnici imaju obavezu da odmah idu na miting.

Vučić drži miting u Vranju u četvrtak 2. marta

Užurbani radovi na „umivanju“ Vranja pokazuju da je portal InfoVranjske bio u pravu kada je u ponedeljak prvi objavio vest o početku Vučićeve kampanje iz Vranja, što je kasnije potvrdio Goran Nikolić, potpredsednik Gradskog odbora SNS.

Protokol Vučićeve posete Vranju je za sada nepoznat.

Nije poznata maršuta kretanja Vranjem, kao ni ko sve od naprednjačkih funkcionera dolazi na miting u Vranje.

Nepoznato je za sada i da li će Vučić posetiti druge opštine u Pčinjskom okrugu.  • Ostavi komentar