Turističkoj uključena struja

Eko Taxi Vranje

Prostorije Turističke organizacije Vranje ponovo imaju električnu energiju, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi.Posle višednevnog „mraka“ prostorije TO Vranje u Partizanskoj ulici ponovo su oživele, uključena je struja milošću ovdašnje Elektrodistribucija, pa su se zaposleni vratili iz Infocentra i vile „Raj“, gde su bili u prinudnom izgnanstvu -, kaže sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Izvoru InfoVranjskih nisu poznate okolnosti pod kojima se Elektrodistribucija „smilovala“ i ponovo osvetlila prostorije TO Vranje.

Kažu, Manda je i kumio i molio, pozivao se i na koalicionu solidarnost, ali i neke stvari koje nisu za javnost, čak je i prebacio „energetičarima“ što brukaju TO Vranje, pa su zaposleni morali da „emigriraju“ u Infocentar i vilu „Raj“ – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih, na kraju, kaže da je Manić u odsustvu direktorke Vesne Petrović na „drugom“ otvaranju prostorija poručio zaposlenima „od sada ćemo i jače, i brže, i bolje u nove radne pobede“!  • Ostavi komentar