Tri dana zavejani

Eko Taxi Vranje

Trojica takstista iz Vranja, Slobodan Stanković, Marko Nikolić i Saša Ristić, obratili su se  redakciji Vranjskih, zatraživši pomoć jer su kako kažu tri dana bukvalno zavejani na Besnoj Kobili, iako su pojedini mediji objavili kako su putevi prohodni:Došli smo u Skijalište da se odmorimo. Nakon jakog, snežnog vetra, hotel-restoran je zavejan a putevi neprohodni. Zvali smo Aleksndra Stojkovića pomoćnika gradonačelnika za pomoć i bili smo ismejani, kaže za portal Vranjske, Slobodan Stanković.

Dodaje da se pored njih u Skijalištu nalazi petnaestak ljudi, među kojima i jedna beba.  Kažu da strahuju da će, ukoliko se ne vrate u Vranje tokom dana verovatno izgubiti posao, a i porodice su im zabrinute.

Sutra od -13 do -18

Mašina za čišćenje snega PZP „Trejs“ iz Niša probila se do sela Nesvrta, tako da će svi iz Skijališta u toku dana stići do Vranja:

Štab za vanredne situacije neprekidno zaseda. Ima nekoliko ovakvih slučajeva. U toku dana sneg će biti raskrčen na putevima i ljudi će moći da se vrate kućama, izjavio je za portal Vranjske, gradonačelnik Slobodan Milenković.

Zavejani su putevi i ka Bareliću, Vlasu i  Poljanici .

 Gradonačelnik Vranja,  Slobodan Milenković apeluje na sve koji se nalaze u brdsko-planinskim predelima, gde su putevi zavejani, da budu strpljivi, jer će biti angažovana sva relevantna preduzeća da oni budu prohodni do kraja dana.

S.C.   • Ostavi komentar